Снимка: Булфото, архивСъздавана на център за наблюдение, който чрез сателити, самолети

...
Снимка: Булфото, архивСъздавана на център за наблюдение, който чрез сателити, самолети
Коментари Харесай

Предложение от президентството: Да се създаде центъркойто чрез сателити и самолети да предупреждава от рано за аварии и бедствия

Снимка: Булфото, списък

Създавана на център за наблюдаване, който посредством спътници, самолети и летателни обекти да следи за ранно предизвестие за повреди и бедствия.

Това е част от проекта за възобновяване и резистентност на Република България, който е импортиран като предложение в Министерски съвет от президеннтската институция.

Въпросният център може да служи за следене за противозаконната сеч, количеството вода в язовирите, противозаконното строителство върху плажове.

Друго предложение е създаване и развиване на мултифункционален юношески учебен комплекс за просвета и нововъведения.

Според Дондуков 2 интензивно би трябвало да се разшири потреблението на електрическа енергия от Водноелектрическа централа и ПАВЕЦ. В проекта е планувано финансиране за предварителна защита на болесттите, основаване на незабавна здравна помощ по въздух, като бъдат закупени медицински хеликоптери.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР